Wat is de Reiki 2 cursus?

De Reiki 2 cursus kent een aantal uitbreidingen ten opzichte van de eerste graad Reiki. Want met Reiki 2 leer je nl. hoe je ook op afstand kunt behandelen. Je kunt dat voor jezelf doen en voor anderen. Zo kun je heel gericht aan de slag met het opheffen van je blokkades, angsten en onzekerheden. En je werkt heel bewust aan je spirituele groei.

Kracht van de Reikistroom

Je zult merken dat de behandelingstijd korter wordt. Want het contact met de Reiki-stroom wordt na de Reiki 2 cursus veel intenser. Het is een mooie, diepe vorm om de kracht van Reiki zelf te ervaren. Je wordt aanzienlijk krachtiger, en dat kun je zelfs lichamelijk voelen.

De tweede graad geeft je nog meer inzicht in jezelf en de waarheid van het leven. Reiki 2 werkt dus mentaal heel sterk. Je kunt Reiki sturen naar belangrijke momenten in je leven of het leven van een ander. Denk daarbij aan moeilijke gesprekken, examens, beslissingen, conflicten, etc.

Angsten uit het verleden

Je angsten, frustraties uit het verleden, trauma’s en verdriet kun je snel en eenvoudig – letterlijk – ‘te lijf gaan’…

De resultaten zijn verbluffend. Uiteraard zullen er altijd situaties zijn waaraan je liever niet herinnerd wordt. Maar juist daarin kan Reiki veel betekenen. Echter, de regie ligt altijd bij jou. Jij bepaalt wat je wilt bereiken. Dat is zo bijzonder aan Reiki. Reiki doet wat voor jou het beste is. Altijd.

Okuden

Reiki bereidt je voor op een heel mooie, zachte, maar indringende manier van contact met je (echte) zelf. De Japanse naam voor de tweede graad is dan ook Okuden: het diepere weten, of je innerlijke tempel.

Sommige mensen noemen dat ‘het hogere zelf’.

Je leert werken met een aantal Reiki symbolen. Je kunt de Reiki 2 cursus pas volgen als je Reiki regelmatig toepast in je leven en het minimaal negentig dagen geleden is dat je de Reiki 1 cursus hebt afgerond.

Deze periode heb je dus echt nodig. Reiki moet zijn werk eerst doen.

Uitbreiding Reiki 1 naar Reiki 2

  • Na het volgen van Reiki 2 kun je op afstand behandelen. Een groot voordeel is dat de persoon die je wilt helpen dus niet fysiek bij je hoeft te zijn.
  • Het contact met de Reiki-stroom wordt in de tweede graad intenser en je wordt veel krachtiger.
  • De behandelingen zijn korter; je kunt jezelf of iemand anders al van dienst zijn met een behandeling van vijftien minuten.
  • Met de tweede graad Reiki kun je heel snel aan jezelf werken. Je functioneert beter en bent minder een speelbal van de wereld om je heen. Reiki 2 maakt je dus heel sterk, mentaal en spiritueel. Een aantal keren Reiki – op afstand – helpt de invloed van een gebeurtenis meetbaar te laten verdwijnen.


Benieuwd of Reiki 2 iets voor je is? Wil je meer weten de locatie, kosten en duur?
Neem dan even contact met me op. >