Wat doet Reiki met je lichaam?

Reiki zet je lichaam ‘aan het werk’. Het zelfherstellend vermogen wordt getriggerd door de energiestromen in je lichaam te stimuleren en ruimte te geven. Dat brengt je rust en inzicht. Je ruimt eventuele blokkades op. En natuurlijk ben je niet verplicht om bepaalde zaken waar je liever niet aan herinnerd wordt ‘aan te pakken’, hoewel Reiki daarin zeer helend kan werken. Je bepaalt zelf of je dit wilt. Reiki helpt dus de blokkades op te heffen waardoor je je angsten kunt overwinnen, fobieën en allergieën kunt leren beheersen en je prettig(er) in je vel zit.


Neem contact met ons op voor meer informatie
of om een afspraak te maken:

Reiki helpt bij herstel van lichaam en geest

Reiki kan ook worden toegepast bij bijvoorbeeld het sneller laten helen van wondjes en geeft verlichting bij pijn. Het is een misverstand dat Reiki een ernstige ziekte kan genezen, Reiki ondersteunt bij het proces van de ziekte, het kan de ziekte vertragen en dragelijker maken, maar niet genezen. Reiki vervangt dus niet een bezoek aan een reguliere arts. Bij een behandeling kan men ook soms heftige emotie ervaren, dat is een natuurlijk proces dat je vaak niet onder controle hebt. Je lichaam is de blokkadees aan het ‘opruimen’.


Reiki geeft inzicht en kracht

Veel mensen vallen tijdens een behandeling in slaap, het ontspant en geeft een fijne innerlijke rust. Door jezelf Reiki te geven voor het slapen gaan, slaap je sneller en rustiger in. Je leert los te laten en dingen te aanvaarden zoals ze komen in je leven. Je kunt iemand ook Reiki geven voor een examen of bijvoorbeeld een vervelend bezoek aan de tandarts.

Reiki doet dus meer met je lichaam dan je denkt, een prachtige manier om eenvoudig je zelfherstellend vermogen aan te spreken. Je lichaam en geest (en anderen) hebben hier zeker baat bij.