Reikibehandeling posities

In mijn praktijk geef ik o.a. individuele behandelingen en maak daarbij gebruik van de (hand)posities die voor een reikibehandeling belangrijk zijn. Van een heerlijk ontspannen tot een intensieve behandeling bij psychische of lichamelijke klachten. Mensen die door omstandigheden niet naar de praktijk kunnen komen, behandel ik ook op afstand. De duur van een behandeling is maximaal een uur.


Neem contact met ons op voor meer informatie
of om een afspraak te maken:

Cursus Reiki

Ik geef trainingen in de vorm van Reiki 1 en Reiki 2.
Reiki 1 is met name geschikt als basis voor jezelf, de training duurt vier dagdelen. Je leert in een bepaalde tijd hoe je Reiki kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe het je kan helpen bij het herstellen van bepaalde psychische of lichamelijke klachten. Reiki 2 is geschikt voor de behandelingen voor jezelf, tevens leer je hoe je mensen kunt behandelen op afstand. En nu niet denken, dat kan niet… het kan en werkt echt! Lees meer over Reiki 2

Duur van de cursus: 4 dagdelen.

Reiki voor kinderen

Ik geef workshops voor kinderen die wat meer zelfvertrouwen of rust in hun hoofd willen krijgen. Daarbij pas ik Reiki op een speelse, bij het kind passende manier, toe. Ook is Reiki zeer werkzaam voor kinderen die gepest worden, een scheiding van ouders meegemaakt hebben, last hebben van faalangst of verlegen zijn. Via zelfbewustwording, door diverse oefeningen, raakt het kind vertrouwd met de kracht van Reiki. Zo ontdekken ze een prachtige tool, die ze voortaan altijd bij zichzelf en eventueel bij anderen kunnen toepassen. Ik werk in groepjes met maximaal zes kinderen. De resultaten zijn erg goed. Kinderen zijn heel intuïtief en pakken Reiki snel op.

Duur van de workshop voor kinderen:
8 bijeenkomsten van twee uur.

Wandelsessies

Bezig zijn met de natuur is ook Reiki. Alles om ons heen is immers energie, ook uit de natuur kun je energie halen. Ik organiseer relaxwandelingen om in groepjes Reikigedachten te beleven, maar ook om gewoon energie op te doen en rust te ervaren. Heerlijk in de natuur je hoofd leegmaken en opgeladen weer terugkomen.

Duur wandelsessie: ca. een dagdeel.

Voor verdere informatie over tarieven, duur en data kunt u contact met mij opnemen of
het contactformulier
invullen. U krijgt dan snel een reactie.